Tuutorit 2024

Moikka¬†ja paljon onnea uudesta opiskelupaikasta! ūü©∑ Mun¬†nimeni on Kristiina tuttavammin Krisse ja oon toinen t√§m√§n¬†vuoden tuutorivastaavista. Olen 27-vuotias kotoisin¬†porista, mutta muutin Tampereelle opiskelujen per√§ss√§.¬†Aloitan kolmatta opiskeluvuotta. T√§m√§ on mun toinen vuosi tuutorivastaavanaūüėć

Luonteeltani olen aika äänekäs ja menevä persoona, mutta osaan myös hyvin kuunnella ja pyrin auttamaan parhaani mukaan. Vapaa-aika kuluu kavereiden kanssa, crossfit harrastuksen parissa ja opiskelijatapahtumissa pyöriessä.

Odotan innolla fuksisyksyä ja toivottavasti saadaan luotua teille yhtä ihana aloitus koulutielle mitä itselläkin oli!!

Moikka uusi fuksi ja hurjasti onnea opiskelupaikasta ūüíö Ihanaa saada sut osaksi meid√§n ainej√§rjest√∂√§!!! Oon Venla ja toimin t√§n√§ vuonna toisena tuutorivastaavana. Oon 22-vuotias ja syksyll√§ alkaa opinnoissa kolmas vuosi ja tuutoroinnin parissa toinen vuosi. ūüė欆

Jos jotain musta pit√§√§ tiet√§√§ niin se, ett√§ mut l√∂yt√§√§ jokaisista Tampereen opiskelijabileist√§ sek√§ jos ikin√§ mietit jotain asiaa tai tilannetta, mulle on varmasti k√§ynyt se... Oon tosi menev√§ ja pirskahteleva persoona ja sen takia joudun usein toinen toistaan oudompiin tilanteisiin ūüėÉ En malta oottaa tulevaa syksy√§ ja sen tuomia menoja, tehd√§√§n yhdess√§ teid√§n fuksivuodesta unohtumaton ja r√§iskyv√§ ūüėČūüíē N√§hd√§√§n elokuussa!!! <3

Moi!ūüėä M√§ oon Heidi ja alottelen opinnoissa toista vuotta. Autan mielell√§ni muita ja siks toivon, ett√§ tuut nyk√§iseen hihasta niin yliopistolla kuin tapahtumissakin, jos jokin asia askarruttaa tai haluat muuten vain jutellaūü•į

Morooo ja ihan SUPER isot onnittelut sulle koulupaikasta <3 Mä oon Tatu ja oon kolmannen vuoden opiskelija ITU ry:ssä. Tuutorina toimin tänä syksynä jo toista kertaa ja odotan innolla, että nään teidät. Mut tunnetaan ITUn ilopillerinä ja mä lupaan, että teen kaikkeni, että teidän fuksisyksystä tulee hulluin mahdollinen! Oon kotoisin Nivalasta, Pohjois-Pohjanmaalta, mutta täällä Tampereella asustellut jo 2,5 vuotta. Vapaa-ajalla meitsi on joko nukkumassa tai bilettämässä opiskelijatapahtumissa kavereiden kaa. 

Anyways, en malta oottaa syksyä ja teidän tapaamista, mutta nyt RENTOUDU, sillä syksyllä mennään ja kovaa! <3

Moiiiii! Ihan super paljon onnea koulupaikasta ja tervetuloa ITUlaisten joukkoonūüíö Oon hilda, t√§yt√§n kes√§ll√§ 20 vuotta ja alotan nyt toisen vuoden opinnot vakalla.

Oon aikamoinen kotihiiri, mutta viihdyn my√∂s erilaisissa opiskelijatapahtumissa aina kun hyv√§ll√§ porukalla l√§het√§√§n!ūü•≥ Muutin ite viime kes√§n√§ tampereelle Pohjois-pohjanmaalta Raahesta enk√§ tuntenu kaupunkia yht√§√§n, mutta fuksivuonna p√§√§si tutustumaan kaupunkiin tosi hyvin.¬†

Ihan sika kivaa p√§√§st√§ tutustumaan teihin kaikkiin ja starttaamaan tei√§n upee fuksivuosiūü•į

Ihan just nähdään!!✨

Hei vaan, ja tervetuloa vaka-immeisten iloiseen joukkoon! Isosti onnea opiskelupaikan saamisesta, pienet sille! 

Mä olen Tuulia, neljättä vuotta aloittava kandi-opiskelija, ja toimin tänäkin vuonna tuutorina, kolmatta vuotta putkeen. Innostun helposti elämän pienistä asioista sekä kerään tietopankkiini satunnaisia eläinfaktoja. 

Tavoitteeni tuutorina on jälleen valaa uskoa, että asiat selkiytyy ja opiskelu lähtee käyntiin kyllä, ja ennen kaikkea peräänkuuluttaa akateemisen tiedonhaun perään. Eli kysymisen. Kysykää, ei ole niin pientä asiaa, josta ei voisi kysyä, mä miellelläni vastaan, ja jos en tiedä, niin etsitään tieto.  

Vielä kerran onnea, ja elokuussa nähdään! 

‚ÄčMoikka moi ja super paljon onnea opiskelupaikastaūüėć! M√§ oon Lotta M. 21-v ja syksyll√§ aloitan toisen vuoden opinnot varhaiskasvatuksessa. Oon kotoisin Kokem√§elt√§ ja t√§ll√§ hetkell√§ asustelen Tampereella Kalevassa. Omasta mielest√§ni oon sosiaalinen ja tykk√§√§n tutustua uusiin ihmisiin, joten jos kaipaat juttuseuraa tai jokin asia mietitytt√§√§, tuu vaan nyk√§see hihastaūüôā. Yrit√§n auttaa parhaani mukaan (paitsi opintojen ilmoittautumiseen liittyviss√§ jutuissaūüėÖ).¬†

Vapaa-ajalla käyn salilla ja lenkkeilen sekä teen kaikkia extempore juttuja. Myös rennot illanvietot, joissa jutellaan kaikkea maan ja taivaan välillä on parasta!

Odotan innolla tulevaa syksy√§ sek√§ teid√§n fuksien tapaamista! N√§hd√§√§n siis elokuussa!‚̧ԳŹ

Moikkuu, ja superisti onnea opiskelupaikasta!! Oon Vilma ja alotan syksyllä toisen opiskeluvuoteni. Alun perin oon kotoisin Lappeenrannasta, mutta Tampere on kyllä vallannut ison paikan sydämestä <33 Tehään yhessä siunkin fuksivuodesta yhtä mahtava kuin mitä omani oli!

Ihanaa saada just siut meidän Itulaisten joukkoon, syksyllä nähdään!

Moikka ihana uusi fuksi ja ensinäkin paljon onnea uudesta opiskelupaikasta <3

M√§ oon Satu, pian 21 v ja oon kotosin Nurmij√§rvelt√§. Mulla starttaa syksyll√§ toinen opiskeluvuosi. Kun muutin Tampereelle en tuntenut t√§√§lt√§ ket√§√§n, mutta √§kki√§ sit√§ tutustu uusin ihaniin tyyppeihin, joten √§l√§ huoli jos sullekin Tampere uus paikka, tuut varmasti viihtym√§√§n!¬†Vapaa-ajalla tykk√§√§n hengailla kavereiden kans ja kotona, ulkoilla, ja tietty k√§yd√§ opiskelijatapahtumissa (aina kun jaksaaūüėÖ).¬†

Mun oma fuksivuosi oli ihana, toivottavasti sunkin! Odotan innolla, että pääsen tutustumaan teihin uusiin fukseihin. Nähdään siis syksyllä <3

Moikka ja superisti onnea opiskelupaikasta!! 

Mä oon Annika, 21-vuotias ja kotoisin Lapualta. Muutin Tampereelle vuosi sitten opintojen perässä ja oon viihtynyt täällä tosi hyvin! Aloitan siis nyt mun toisen opiskeluvuoden. Oon nyt syksyllä ekaa kertaa tuutorina ja toimin myös ITUn hallituksessa. 

Tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa ja käydä kaikenlaisissa tapahtumissa. Vaikka oonkin aika menevä persoona niin rakastan myös niitä päiviä, kun ei tarvi tehdä mitään! 

Nähdään syksyllä <3

Moikka uusille fukseille! Paljon onnea opiskelupaikasta! <3 Miä oon Kerttu,  21 v, usein kutsutaan Kepaks :) Alottelen toista opiskeluvuotta tääl Tampereella ja kotosin miä oon Mikkelistä! Tampere on kuitenkin löytänyt paikan sydämestä <3

Vapaa-aika kuluu urheillessa ja kavereitten kaa, mutta mut voi löytää aika todennäköisesti myös opiskelijatapahtumista! Lähen kaikenlaiseen tekemiseen messiin! Mielelläni autan kouluun ja myös muihin liittyvissä asioissa.

En malta oottaa teidän näkemistänne, nähdään siis syksyllä <3

Heippa uusi fuksi ja paljon paljon onnea koulupaikasta! Ja tervetuloa itulaisten joukkoon <3 Mä oon Matilda, 22 v ja kotoisin Pälkäneeltä (papukaijamerkki jos tiedät missä se on). Syksyllä alkaa mun toinen opiskeluvuosi ja innolla odotan, että saadaan luoda teille yhtä mahtava fuksisyksy, mikä meilläkin oli!

Oon tuutoroinnin lisäksi mukana myös ITUn hallituksessa vapaa-aika-, Kipinä- ja kestäväkehitysvastaavana.

Vapaa-aika kuluukin sitten hallitusjutuissa, salilla ja kavereiden kanssa.

Nähdään syksyllä! <3

Moikka! Super isot onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa ITUn poppooseen!‚̧ԳŹ Mun nimi on Laura ja oon 29-vuotias. Oon ylpe√§ Etel√§-Pohjanmaalainen, kotoisin Vimpelist√§(‚̧ԳŹ), mutta Tampere on ollut mun koti jo monta vuotta. Aloitan syksyll√§ toisen opiskeluvuoteni.

Autan sua mielell√§ni kaikissa asioissa, jotka sua mietitytt√§√§. Jos en tied√§ vastausta, niin siihenh√§n etsit√§√§n vastaus! Odotan fuksisyksy√§ jo eritt√§in paljon ja sit√§, ett√§ p√§√§sen tapaamaan juuri sut ja tutustumaan lis√§√§!ūüėć

Nähdään elokuussa!

Moikka! Oon Maiju ja kotoisin täältä Tampereelta. Syksyllä lähtee käyntiin neljäs vuosi ITUssa, mutta nyt maisteriopintojen muodossa ja samalla starttaa kolmas syksy tuutorina. 

Fuksivuodesta asti oon pyörinyt aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa ja tuutte varmasti näkeen mua syksyn aikana myös tiedekuntajärjestö Kasvon osalta jo heti orientaatioviikoilla. Kesä kuluu osittain töiden parissa, joten ihanaa päästä rymistellä menemään teidän fuksien kanssa taas syksyllä. Nähdään elokuussa!

Heippa just sulle! Mie olen Inga, tamperelaistunut torniolainen ja pian 22-vuotias. Syksyll√§ aloittelen opiskelujen toista vuotta ja samalla saan toimia ekaa kertaa tuutorina. J√§nn√§√§! Oon ihan 110% k√§sity√∂ihminen ja iltaa viet√§n mieluiten hyv√§n musiikin ja virkkuukoukun tai neulepuikkojen kanssa. On siis todellakin fine, jos et viihdy bileiss√§, opiskelijael√§m√§√§ voi viett√§√§ just niin ku sie haluatūüíö Hurjasti onnea opiskelupaikasta, oot tullu just oikeaan paikkaan!

Hellou ja superisti onnee opiskelupaikasta <3

M√§√§ oon Ada ja syksyll√§ starttaa mun toinen opiskeluvuosi. Oon 22-vuotias alun perin Riihim√§elt√§. Tampereella oon asustellut parisen vuotta ja t√§st√§ on tullut mulle ihan lemppari paikka! Vapaa-ajalla tykk√§√§n liikkua eri muidoissa ja viett√§√§ aikaa kavereiden kanssaūü§© Oon tosi sosiaalinen ja pirtee paketti, joten rohkeesti vaan juttusille! Toimin ekaa kertaa tuutorina ja odotan superisti teihin tutustumista! Tervetuloa meij√§n huippu tyyppien joukkoon! N√§hd√§√§n syksyll√§!!

Moikka kaikille! Oon Linnea ja aloitan kolmannen opiskeluvuoden syksyllä. Tänä vuonna täytin 25 ja olen melkein kaikki nuo vuodet asunut Tampereella, joten kaupunki on mulle tuttu! 

Oon toista kertaa tuutorina, viimeksi tosin toimin kansainvälisenä tuutorina.  Vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden kanssa sekä pelata videopelejä. Tykkään rauhallisista koti-illoista, mutta mut voi myös bongata pelaamassa Pokemon Go:ta pitkin kaupunkia. Onnea kaikille opiskelupaikan saamisesta!

Moikkuu ja niin paljon onnea koulupaikasta‚ú®

M√§ oon Riina 21-vuotias ja alotan syksyll√§ mun toisen vuoden opinnot ITUssa. M√§ oon kotosin Ylivieskasta Pohjois-pohjanmaalta, mutta olen asustellut Tampereella jo 5 vuotta. Toivon, ett√§ te uudet tamperelaiset kotiudutte t√§nne yht√§ hyvin ku m√§kinūüĆł.¬†

Luonteeltani olen puhelias ja pirteä. Tykkään tustus uusiin ihmisiin ja odotankin innoissani, että pääsen tapaamaan teidät. Mut voi löytää useammastakin opiskelijatapahtumasta bilettämästä ja siellä ja muuallakin saa tulla aina nykäseen hihasta.

Tehdään teille yhdessä ikimuistoinen fuksisyksy

Moikka ja hirmuisesti onnea opiskelupaikasta!  Oon Neea 23v. ja syksyllä aloitan toisen vuoden opinnot. Oon kotoisin tosta Tampereen vierestä Lempäälästä, mutta asunut täällä Tampereella jo pari vuotta.

Vapaa-ajallani hengailen kavereiden kanssa, katselen elokuvia sekä pelailen niin lautapelejä kuin videopelejä. Tykkään jutella kaikesta, joten tuu vaa rohkeesti puhelemaa ja kyselemään apuja! 

Syksy on mun lempivuodenaika ja fuksiviikko tuonut siihen lisää mahtavia tapahtumia ja kohtaamisia. Nähdään elokuussa <3

Hei vaan ja paljon onnea uudelle vakaopiskelijalle!

Olen Joonas, kohta 32-vuotias neljännen vuoden opiskelija. Olen syntyperäinen Tamperelainen, joskin seikkaillut maailmalla Lempäälän ja Seinäjoen kautta takaisin kotimaahani.

Multa löytyy kiinnostusta vähän joka suuntaan ja mua voikin löytää milloin mistäkin pyöräilemässä, pelailemassa lautapelejä, soittamassa kitaraa ja tietysti monista opiskelijan menoista (sitsit best!) Kotoa multa löytyy myös kaksi chinchillaa.

Toivotan teille oikein mukavaa fuksisyksyä, jota en itsekään malta odottaa!

Moi uusi fuksi ja onnittelut opiskelupaikasta! Oot valinnu hyvän ja tärkeän alan :) 

Mun nimi on Pihla ja oon tällä hetkellä 20-vuotias. Muutin viime syksynä Tampereelle opiskelemaan mun kotikaupungista Kokkolasta. Tulevana syksynä alkaa siis mun toinen opiskeluvuosi ja eka vuosi tuutorina! Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa läheisten kanssa ja liikkua. Tykkään myös osallistua monipuolisesti erilaisiin opiskelijatapahtumiin. Nähdään siis siellä <3

Moikka! Tosi paljon onnea uudesta opiskelupaikasta! Oon Miia, 21-vuotias ja aloitan tokan vuoden opinnot. Oon asunut koko elämäni täällä Tampereella. Olen innokas ja spontaani ihminen. Vapaa-ajallani tykkään tehdä kaikkea kivaa ja uutta. Syksyllä nähdään!

Ps. En kannata ilvestä vaikka kuvassa näyttääkin siltä!

Heippa ja paljon onnea opiskelupaikasta! 

Oon Nella, pian 25-vuotias ja syksyllä aloitan kolmannen opiskeluvuoteni. 

Oon kotoisin Seinäjoelta ja muuttanut Tampereelle opintojen perässä. Ystävät ja perhe, salilla käyminen sekä urheilun seuraaminen, musiikki ja true-crime ovat lähellä sydäntä.

Oon toista kertaa tuutorina ja odotan innolla syksyä sekä tulevia fuksitapahtumia, että päästään tutustumaan ja pitämään hauskaa yhdessä!

Lämpimästi tervetuloa Tampereen yliopistoon ja Ituun! Nähdään syksyllä <3

Heipsu! Oon Henna-Riikka eli kaikkien kesken Henttu. Tänä syksynä starttaa mun kuudes opiskeluvuosi, eli oon saavuttanu arvot "n. vuoden opiskelija" ja "täti". 

Yliopistolla neppailen myös viidettä vuotta tuutorihommissa, sekä hoidan meidän tiedekuntajärjestö Kasvo ry:ssä tapahtumavastaavan pestiä. Opiskelumaailman lisäksi oon duunissa tiedekasvatushommissa, teen käsitöitä epäergonomisissa asennoissa ja kuuntelen örinämusiikkia. En malta oottaa, että nähään syksyllä! Tervetuloa ITUun! <3

Moi ja sikana onnea uudesta opiskelupaikasta! Oon Eevi ja ikää mulla on kertynyt 22 vuotta. Oon kotoisin Haminasta, mut nykyään kyllä pidän Tamperetta omana kotikaupunkina <3 

Mun lempparijuttuihin kuuluu kaverit, ruoka ja tykkään myös muun muassa maalailla. Katon myös tosi paljon leffoja ja sarjoja! Viihdyn paremmin kuin hyvin myös kaikennäköisissä kissanristijäisissä ja juhlissa. Syksyllä alkaa mun kolmas opiskeluvuosi. Haluan ja aion varmistaa, että myös teillä rakkaat uudet opiskelijat, on yhtä ikimuistoinen fuksisyksy kuin minulla oli. Nähdään syksyllä <3

Moro <3 Ihan alkuun, s√§ teit sen ja p√§√§sit opiskelemaan, onneksi olkoon ūüėćūüėć! Tervetuloa Tampereen opiskelijael√§m√§√§n ITUn uus fuksi ‚̧ԳŹ
 

M√§ oon pian 21-vuotias Lotta ja oon kotoisin Lahen seudulta Hollolasta ja starttaan nyt toisen vuoden opinnot ūüėé Mun vapaa-aika on py√∂riny viimesimm√§t vuodet pitk√§lti cheerleadingin ymp√§rill√§ ja se on isoimpia osia mun identiteetti√§! Sen lis√§ks tykk√§√§n hirmuisasti k√§yd√§ opiskelutapahtumissa ja seh√§n n√§kyy sill√§ olin vuoden 2023 superfuksi ja t√§ten mut voi bongata superfuksin kiertopalkinnon eli Sufu-ankan kanssa ūü•≥ūüź•Fuksipassiin annan mielell√§ni siis suoritusvinkkej√§ ūüėČūüėČ Ps. Gasellien IMUS eli ITUS on mun lempikappale ūüĆĪ
 

Heipparallaa! Me ollaan maisterituutorit Tyyne ja Mari. Ollaan molemmat tuutorikonkareita ja toimittu kandivaiheen tuutoreina kolmena lukuvuotena. 

Tänä vuonna vastuumme sijoittuu maisterituutorointiin. Jatkoimme molemmat suoraa kandiopinnoistamme maisterivaiheeseen ja syksyllä aloitamme 5. opiskeluvuotemme. Tuutorointi on meille sydämen asia, tule siis rohkeasti nykäisemään hihasta syksyn opintojen alkaessa. Nähdään elokuussa!<3