SOOLin aluetoimijan tervehdys uusille opiskelijoille!

29.8.2023

Se on moro! Täällä kirjoittelee SOOLin Tampereen aluetoimija Thea Venho ja haluan ihan ensimmäiseksi onnitella kaikkia uudesta opiskelupaikasta sekä siitä, että valitsit juuri Tampereen. Tampereella on opeopiskelijan hyvä olla ja seuraavat vuodet tulevat varmasti olemaan unohtumattomia.

 SOOLilaisena sinua odottaa vastassa upea opettajaopiskelija yhteisö, joka varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijoiden lisäksi sisältää aineenopettajaopiskelijat ja luokanopettajaopiskelijat EDUsta sekä musiikkipedagogi opiskelijat TAMKista. SOOLilaiset eli meidät opettajaopiskelijat on helppo tunnistaa kunhan haalarit vedetään jalkaan. Jokaiselta nimittäin löytyy SOOLin ja OAJin sponsoroimat logot jostain päin haalareita.

 Osalle SOOL ja OAJ ehkä soittaa jo jotain kelloja, mutta jos ei niin tosiaan ne ovat sinun liittojasi. Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto eli SOOL on lähin kontaktisi Opetusalan Ammattijärjestöön eli OAJ:ihin. SOOL toimii turvanasi opintojen ajan ja valmistuttuasi pystyt siirtymään suoraan OAJ:in jäseneksi. SOOLin jäsenenä sinulle kuitenkin kuuluu kaikki samat edut mitä OAJ:in jäsenelle, vain 24€/vuosi. Jäsenetuihin kuuluvat muunmuassa Turvan kattavat vakuutukset, työttömyyskassa, webinaarit sekä legendaariset Talvipäivät puoleenhintaan. Jäsenetuja on runsaasti näiden lisäksi ja ne löytyvät listattuna SOOLin nettisivuilta (https://www.sool.fi/jasenelle/jasenedut/). 

SOOL näkyy ja kuuluu niin tapahtumissa, kampuksella kuin somessa. Minun eli aluetoimijan lisäksi Tampereella aktiivisesti pyörii myös SOOLin varapuheenjohtaja Mira Laurinantti (OKA ry) sekä hallituslainen Lilli Matveinen (OKA ry). Meihin voit olla yhteydessä jos sinua askarruttaa jokin opintoihin tai opiskeluyhteisöön liittyvä asia taikka jos haluat kuulla lisää SOOLista. Me olemme sinun asiallasi.

 Ihanaa syksyä toivottaen, 

Thea Venho

 SOOL Tampere / aluetoimija

 thea.venho@sool.fi 

Telegram: @theavenho 

Instagram: @sool_tampere