Vinkkejä opintojen alkuun

Tähän on kerätty muutamia vinkkejä, jotka kannattaa huomioida heti koulun alettua. Loput opit sitten myöhemmin itsekseen tai tuutoreiden avustuksella!

Tunitunnus ja sähköposti

Kun saat tietoosi oman tunitunnuksesi, opettele se ulkoa, sillä tulet tarvitsemaan sitä yliopistomaailmassa lähes päivittäin esimerkiksi tietokoneelle tai sähköisiin palveluihin kirjautuessa. Saat myös tunnukset koulun sähköpostiin, paina ne myös mieleesi, sillä yliopiston sähköpostiin tulee kaikki kouluun liittyvät sähköpostit ja ainejärjestön tapahtumainfot. Opettajat eivät huomioi muista kuin yliopiston sähköpostiosoitteista tulleita sähköposteja.

Opiskelijakortti

Kuljeta opiskelijakorttia aina mukanasi yliopistossa, sillä se toimii kulkulupakorttina esimerkiksi tenttisaleihin, ja sitä näyttämällä saat opiskelijahintaisen lounaan. Siitä voit myös tarkastaa opiskelijanumerosi, mikäli et vielä muista sitä ulkoa!

Kurssi-ilmoittautumiset

Kursseille ei tarvitse ilmoittautua ennen opintojen alkamista, vaan sen voi tehdä yliopistolla yhdessä tuutoreiden kanssa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

TREYn fuksiopas

Tutustu TREYn fuksioppaaseen tästä linkistä. Oppaasta löydät tärkeimmät tiedot opiskeluelämän aloittamiseen aina asumisesta opiskelijan vastuisiin ja terveydenhoidosta kansainvälisyyteen.