Tuutorit 2022

Heips! Ensinnäkin isot onnittelut just sulle opiskelupaikasta ja tervetuloa meidän itulaisten iloiseen joukkoon! Meikä on Janina, toinen ITUn tuutorivastaavista. Opiskelen mun kolmatta vuotta ja toimin tuutorivastaavana jo toista kertaa. Odotankin tämän vuoden fuksihulinoiden olevan vähintään yhtä mahtavat kuin viime syksynä. Alunperin oon kotoisin Pohjois-Savosta, mutta oon asustellut Tampereen helmeimmässä mestassa eli Hervannassa nyt jo useamman vuoden ajan. Muhun voit törmätä Duon ja ratikka 3:n lisäksi niin yliopistolla opiskelemassa kuin opiskelijabileissä bailaamassa. Vapaa-ajalla tykkäänkin rymytä kavereiden kanssa kaikenlaisissa tapahtumissa ja häppeningeissä. Toinen mun ehdoton lemppari tapa viettää vapaa-aikaani on pyllyn pyöritys aka twerkkaus.

En malta odottaa, että päästään näkemään ja potkaisemaan sun fuksivuosi parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin. Vietä kiva ja toivottavasti rentouttava kesä, sillä syksyllä mennään eikä meinata! Nähdään syksyllä! <3

Moro! Mä oon Erja 29v. ja oon toinen ITUn tuutorivastaavista. Alotan syksyllä mun toisen opiskeluvuoden yliopistolla. Oon alunperin Kotkasta ja välillä ikävöinkin takaisin sinne, mutta mun sydän kuuluu nykyään Tampereelle!

Oon crazy dog lady eli rakastan koiria ja myös kesää. Vapaa-ajalla tykkään seikkailla kamujen kanssa tai sit harjotan mun leipurin taitoja.

Superisti onnea opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Moikku uusi fuksi ja onnea opiskelupaikasta! Mä oon Aada, 20 vuotta ja muutin Tampereelle vuosi sitten Somerolta (et kuitenkaan tiedä missä se on, mutta puolitoistatuntia etelämpänä). Syksyllä aloittelen siis toista opiskeluvuotta. Vapaa-ajalla shoppailen Kalevan Prismassa, juon Pepsi Maxia, pukeudun ilmapalloihin ja kannustan Tapparaa. Lähden mukaan kaikkeen, ja sen takia (vai ansiosta...?) oon löytänyt itseni melko erikoisistakin paikoista :D Muista, että ei haittaa, jos nyt tuntuu siltä että oot ihan pihalla kaikesta, koska mä oon vieläkin, ja silti oon selvinnyt tänne asti! Nähään syssymällä jeee! <3

Moikka! Paljon onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa ITUun! Oon Carita ja alotan nyt syksyllä toisen opiskeluvuoteni ITUssa. Oon kotoisin Jämsästä, mutta asustellut täällä Tampereella viimiset 5 vuotta. Tykkään heittäytyä kaikkeen täysillä mukaan ja haastaa itseäni. Vapaa-aikani koostuu läheisistä, ulkoilusta, pyöräilystä ja pelailusta. Oon myös oman elämäni masterchef ja r a k a s t a n kodin siivoamista. Mussa on sopivassa suhteessa menevyyttä ja kotihiiren piirteitä. Tuutorointi ITUssa teki muhun suuren vaikutuksen viime syksynä, joten päätin lähteä kans mukaan. En malta odottaa tulevaa syksyä ja sitä, että päästään toivottaan teidät tervetulleeks ITUun sekä kokemaan syksyn fuksihulinat yhdessä!

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta! Oon Emilia, 22-vuotias ja syksyllä alotan kolmannen vuoden opinnot. Oon nyt toista vuotta mukana tuutoroinnissa. Mut löytää myös ITUn hallituksesta edunvalvonta- ja yritysyhteistyövastaavana. Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa, joskus satunnaisesti saatan jopa urheilla. Itsellä menojalka jo alkaa vähän vipattaa, joten ootan innolla että nähdään elokuussa!!

Mooi! Mä oon Emmi ja alotan syksyllä mun kolmatta opiskeluvuotta. Oon alunperin kotosin Etelä-Pohjanmaan Alavudelta, mutta muutin tänne Tampereelle opiskeluiden perässä ja oon ollut tosi tyytyväinen täällä asumiseen! Ikää multa löytyy 22 vuotta. Vapaa-ajalla mut löytää kavereiden, Netflixin tai kuntosalin parissa. Myös kahvi, pelit, podcastit ja yleinen sähläys on mun juttuja! Onnittelut vielä hurjasti opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!!

Moi uudet fuksit! Ensin haluan onnitella teitä hyvästä opiskelupaikasta ja toivottaa teidät tervetulleeksi Tampereen yliopistoon sekä osaksi ITU:n ainejärjestöä.

Mie oon Emmi. 26-vuotias vaimo ja kahen lapsen äiti. Oon syntyny ja asunu 24-vuotta elämästäni Rovaniemellä. Jos kuulet jonku puhuvan kovaan ääneen lapin murteella niin oot paikantanu mut. Muutin perheeni kanssa Tampereelle elokuussa 2020.

Tämä lukuvuosi on mulle opintojen osalta kolmas ja tuutoroinnin osalta toinen. Mitäpä sitä mukavista puuhista luopumaan. Opiskelijatapahtumat ovat tuoneet mukavaa vaihtelua lapsiperhearjen keskelle.

Opintojen ulkopuolella vietän aikaa perheeni kanssa, instabloggaan, golfaan ja tapaan kavereita. Tänä vuonna olin mukana Miss Plus-koot Jyväskylä-kilpailussa. Se oli niin huikea kokemus, että aion hakea ensi vuonna uudelleen. Haluan kannustaa suakin tavoittelemaan sun unelmia ja olemaan rohkeasti oma itsesi.

En malta oottaa, että pääsen tutustuun teihin kaikkiin. Nähdään syksyllä huikeiden fuksihulinoiden parissa!

Moikka moi ja paljon onnea opiskelupaikasta! Mä oon Henna joulukuussa 22v. ja oon aloittelemassa toista opiskeluvuotta. Alunperin oon Pohjanmaalta Vaasasta, josta muutin tänne opiskelujen perässä. Vapaa-ajalla tykkään hengailla Naomi-kissani kanssa, nähdä kavereita ja piirrellä. Nautin myös sarja-/elokuvamaratoneista sekä kortti- ja lautapelien pelaamisesta. Baarista tai kaupasta minut usein löytää myös peliautomaattien luota :DD Minut saa helposti mukaan kaikenlaiseen hassutteluun ja puuhaamiseen. Innolla odotan fuksiviikkoja ja teidän tapaamista, tehdään fuksisyksystä yhdessä mahtava! Nähdään elokuussa!! <3

Moro! Mä oon Iina, 20 vuotta ja alotan nyt syksyllä toisen opiskeluvuoden. Oon kotosin Ylöjärveltä, välissä asuin Seinäjoella ja viime vuonna opiskelujen myötä muutin Tampereelle. Vapaa-ajalla mä tykkään elää aktiivista opiskelijaelämää, käydä tapahtumissa ja nähdä kavereita. Sen lisäks partio on harrastus, joka vie viikoista vähän aikaa. Omassa fuksivuodessa parasta oli uudet kaverit ja kaikki tapahtumat. Ootan innolla syksyä ja teidän kaikkien näkemistä!

Moikka ihana uusi ITUn fuksi! Mä oon Inkeri ja oon 21v. Nyt syksyllä mulla starttaa mun toinen opiskeluvuosi. Muutin viime syksynä opiskeluiden perässä Tampereelle Porista. Ei ikinä tulis kuuloonkaan palata sinne asumaan XD Oon suhteellisen urheilullinen ja harrastankin voimistelua ja salilla käyntiä. Näistä huolimatta mut voi bongata lähes kaikista tapahtumista vetäen melko täysillä, sillä nyt mennään eikä meinata :D Oon myös ITUn hallituksessa! En malta odottaa, et pääsen tutustuu teihin! Nähdään pian! <3

Moro ja hurjasti onnea opiskelupaikasta! Mä oon Jenni ja oon kolmannen vuosikurssin opiskelija. Oon syntyperäinen tamperelainen ja täytän syksyllä 23 vuotta. Vapaa-aikani kuluu läheisten kanssa touhutessa sekä urheilun ja sarjojen katselun parissa. Myös hyvä ruoka, musiikki ja rikospodcastit ovat lähellä sydäntäni.

Tykkään olla aina menossa mukana enkä maltakaan odottaa, että kesän jälkeen pääsen taas mukaan fuksihulinoihin. Tervetuloa meidän parhaista parhaimpaan ainejärjestöön, ITUun, ja toivottavasti nähdään elokuussa fuksiviikoilla!

Moro uusille fukseille! Olen Joonas, kohta 30v. ja aloittelen syksyllä toista opiskeluvuottani itulaisena. Oon kotoisin alun perin juurikin täältä Tampereelta, mutta oon kierrelly Lempäälän, Seinäjoen ja taas Lempäälän kautta takaisin tänne. Mun eka opiskeluvuosi oli täynnä vähän kaikkea. Tutustuin opiskelijaelämään, kiinnostuin laajemmin eri opinnoista ja lähdin ainejärjestön hallitustoimintaan mukaan. Mua voi siis nähdä järjestämässä tapahtumia, myymässä ITUn tuotteita ja lisäksi pidän huolta ITUn taloudesta. Vapaa-ajalla aika kuluu videopelien, elokuvien ja TV-sarjojen parissa ja kohtuullisella säällä mut voi bongata pyöräilemässä Peltolammi-Hervanta-keskusta -akselilla. Oon aika rento tyyppi ja menojalka vipattaa vähä joka suuntaan, joten musta saa hyvän kaverin melkein mihin tahansa menoon. Odotan innolla syksyä ja uusien fuksien tapaamista! Toivottavasti voidaan aloittaa ja ennen kaikkea jatkaa loppuun asti opiskeluvuosi ilman mitään rajoituksia!

Moikka kaikille! Mä oon Kerttu ja alotan syksyllä tokaa opiskeluvuottani. Oon kaikki elämäni melkein 23 vuotta viihtyny tamperelaisena, joten paikallistuntemusta ainakin löytyy.  Vapaata aikaa mun elämästä löytyy harvemmin, opiskelun lisäks täytän mun arkea tanssireeneillä ja erilaisilla partiojutuilla. Viihdyn niin kotisohvan nurkassa neulomassa kuin ulkona menossa kavereiden kanssa, vaikka ympäri maailmaa, eli mut saa mukaan melkein mihinkä vaan! Oon aina valmis kuunteleen eli saa tulla vetäseen hihasta, jos joku pieni tai iso juttu painaa mieltä.

Lopuksi vielä hurjasti onnea opiskelupaikasta, ootan jo innolla syksyä että päästään tutustuun!

Krista täällä hei! Olen savolaisen alkuperäni mukaisesti hyvin vahvasti jalat maassa -tyyppi ja pidän elämäni järjestyksessä optimistisella elämänasenteellani.

Taipaleeni tamperelaiseen yliopistoelämään on kiertänyt lukion jälkeen armeijan harmaiden kautta ja ennen varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijaksi pääsyäni kerrytin opiskelukokemusta ahkerasti Tampereella avoimessa yliopistossa niin psykologian, tilastotieteen, logopedian kuin myös kasvatustieteiden osalta.

Ja nyt, näin vastavalmistuneena varhaiskasvatuksen opettajana, hankin arvokasta työkokemusta kenttätöistä. Opiskelut kuitenkin vievät vielä kovasti mennessään ja aloittelen tulevana syksynä varhaiskasvatuksen maisteriopintoja.

Odotan jo innolla syksyä ja näkemistänne fuksiviikkojen merkeissä!

Moi ja onnea sulle uudesta opiskelupaikasta! <3 Mä oon Lotta ja oon 21-vuotias. Alotan syksyllä mun toisen opiskeluvuoden ja toimin tällä hallituskaudella myös ITUn hallituksessa. Oon kotosin Espoosta ja oon asunut koko mun elämän pääkaupunkiseudulla ennen Tampereelle muuttoa viime syksynä. Mut on tosi helppoo suostutella mukaan kaikeen ja opiskelijatapahtumista mut löytää usein paikalta. Vapaa-ajalla tykkään nähä kavereita, kattoo jääkiekkoo, pelaa lautapelejä ja osallistua kaiken maailman tapahtumiin. Syksyllä nähdään!

Moikka! Mä oon Maiju, 25-vuotias tamperelainen ja syksyllä starttaa mun toinen opiskeluvuosi. Tykkään lasketella, katsella ahkerasti telkkaria ja mahdollisesti juoda myös silloin tällöin Noccoa. Mut saa helposti lähteen mukaan erilaisiin juttuihin (oikeestaan ihan mihin vaan) ja siitä syystä kalenteri onkin ollut melko täynnä kaikenlaista järjestötoimintaa ja muuta häppeningiä. Kuulun myös ITUn hallitukseen ja hommia löytyykin useamman eri pestin alta. Mikäli tulet ITUn tapahtumissa pyörähtään, niin niissä tavataan. Hullun paljon onnea opiskelupaikasta, nähdään syksyllä!

Heippa uusi Itulainen! <3 Mä olen Mari ja syksyllä alkaa mun kolmas opiskeluvuosi. Vuosia mittarissa 21 ja kotoisin oon etelä-pohjammaalta Kauhajoelta. Mun arki pyörii koulun, töiden ja kaikenlaisen muun touhun ja tohinan ympärillä.  Oon toista vuotta tuutorina eli tää homma lähellä sydäntä :3 Onneks olkoon vielä opiskelupaikasta, pian nähdään fuksiviikkojen merkeissä ja siitä tulee upeeta!

Ps. Toisessa kuvassa Rasse dino Wapulta 2022 :>

Moikka mä oon Mette ja ikää multa löytyy 20 vuotta, mutta nyt elokuussa täytän 21. Mä oon kotosin Vaasasta ja sieltä oonki sit opiskeluitteni alussa muuttanu Tampereelle asumaan. Tampere on kyllä itselle muuttunut ihan kodiksi ja viihdyn täällä todella hyvin! Oon vaka opinnot alottanu 2020 syksyllä eli tulevana syksynä alotan mun kolmannen opintovuoden. Vapaa-aika tulee mulla kulutettua läheisten kanssa sekä urheilun parissa. Nautin myös hiljasista koti-illoista kissani ja Netflixin kanssa. Oon kuitenkin enemmän hyvin vauhdikasta tyyppiä eli usein aikaa tulee vietettyä erilaisten aktiviteettien parissa. Tämän takia myös odotan syksyä todella innoissani sillä en malta odottaa, että pääsen tutustuun teihin uusiin fukseihin ja tekeen teijän kaa kaikkea hauskaa! :D Ihan super paljon onnea vielä uudesta opiskelupaikasta ja ihanaa saada just sut mukaan itulaisiin <3

Moro fuksit! Mä oon Milja, 22, ja opiskelen toista vuotta varhaiskasvatusta. Alkuperäisin oon Karviasta ja voin tarjota suklaapatukan, jos osaat osoittaa paikan kartalla (ilman Googlea, vain puhdas tieto hyväksytään). Oon tykästynyt todella paljon opiskelijaelämään ja mut voikin bongata hallitushommissa häärämässä. Kasvatustieteiden lisäksi opiskelen kirjallisuutta ihan omaksi huvikseni. Vapaa-ajalla tykkään ommella, bujoilla ja joogailla. Loistavaa, että päädyit tänne, Tampere on Suomen paras opiskelijakaupunki!

Moikka! Hurjasti onnea uudesta opiskelupaikasta! Mä oon Mimosa, 21v., toista vuotta alotteleva opiskelija ja aika tuore tamperelainenkin. Muutin pääkaupunkiseudulta ensimmäistä kertaa pois tänne Tampereelle opintojen perässä ja sen voin sanoa, että on ollu yks parhaimmista mahdollisuuksista, vaikka jännääkin jännempää olikin <3 

Mä oon se kuuntelija persoona, josta löytyy myös se sosiaalisen energinen ja leikkisä heittäytyjä. Jokatapauksessa aina hihan vetäsyn päässä valmiina apuun tai vähintäänkin yhdessä hämmennys pysähtymään ongelman pariin tai ihan vain juttusille! On todennäköistä, että olen pohtinut (panikoinut) mielen päälläsi olevia juttuja jo useaankin otteeseen itsekin! 

Vapaa ajalla viihdyn kotona mäyrinkäisen kanssa ja vähän siellä täällä kaverien ja fiiliksen menossa mukana, hetkien perässä ja siellä missä tuntuu oikeelta. 

Jeps, tervetuloa ja kaikkee ihanaa tulevaan syksyyn! <3

Hello! Oon Noora 22-vuotias likka kotosin Kokkolasta. Alottelen nyt mun toista opiskeluvuotta tääl Tampereel. Rakastan matkustella ja keräillä erilaisia huonekasveja mun kämppään. Oon aiks spontaani tyyppi ja kaikki extempore reissut sekä erilaiset tempaukset on best. Useimmiten mut löytääkin erilaisista opiskelijahäppeningeistä. Toivon et teille tulee hauska ja ikimuistoinen fuksivuosi! Kiva päästä tapaan teiät pian :)

Moro! Meikä on Riia ja ikää tulee tässä kesän aikana mittariin 22 vuotta. Syksyllä oon kolmannen vuoden itulainen ja vakaopeopiskelija. Tuutorina vuosi on toinen. Kotoisin oon Vaasan kupeesta, ja kotiseudulla ramppaan ahkerasti pesäpalloharrastuksen takia. Viihdyn kuitenkin myös Tampereen lenkkipoluilla. Viime vuonna haalarit alkoi vihdoinkin täyttymään merkeistä tapahtumien ansiosta, ja musta onkin kuoriutunut aivan näppärä merkkiompelija. Jos on haalarimerkkien ompeluiltaa tiedossa, niin vinkatkaapa mullekin! Oon myös taitava välttelemään kouluhommia suoratoistopalveluita kuluttamalla, joten mun kanssa voi höpistä monesta eri sarjasta ja leffasta. Varmana jäänmurtajana toimii, jos mainitset mun kuullen Harry Potterin. Odotan teidän tulevaa fuksisyksyä innolla, ihanaa päästä tapaamaan teidät!

Heippa uusi fuksi! Mun nimi on Roosa, olen kotoisin Raumalta mutta olen asunut jo kaksi vuotta Tampereella.  Syksyllä aloittelen toisen vuoden opinnot varhaiskasvatuksen parissa. Vapaa-ajallani tykkään käydä kuntosalilla, katsella Netflix-sarjoja ja viettää aikaa ystävieni, perheeni ja koirani kanssa.  Laulaminen on myös lähellä sydäntäni.  Pidän rauhallisista koti-illoista mutta olen myös hyvin menevä tyyppi ja lähden mielelläni kaikenlaisiin juttuihin mukaan. Odotan innolla fuksiviikkoja ja että päästään teidän uusien opiskelijoiden kanssa tekemään kaikkea kivaa yhdessä. Lopuksi vielä hurjan paljon onnea opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään.

Moikka! Oon Sara ja alotan syksyllä kolmannen vuoden yliopistossa ja tuutoroinnin parissa lähtee käyntiin toinen vuosi. Oon kotoisin Pohjanmaalta pieneltä paikkakunnalta, Laihialta ja ikää mulla on 22 vuotta. Tampere on ihan huippu kaupunki ja täällä viihtyy super hyvin! Mun vapaa-aika kuluu kavereiden seurassa, urheillen tai sarjoja katsellen ja sohvalla löhöten. Talvella lemppariharrastuksiin kuuluu lumilautailu! En malta odottaa fuksiviikkoja ja teidän tapaamista! Paljon onnea vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä :)

Moi! Mä oon Selma 23 vuotta ja syksyllä alkaa mun toinen opiskeluvuosi yliopistossa. Mä asustelen Tampereella, jonne muutin opintojen alussa, mutta kotoisin mä olen Janakkalasta. Vapaa-ajalla aikaa tulee vietettyä tosipaljon kavereiden, musiikin ja liikunnan parissa. Tykkään paljon mennä ja tehdä kaikenlaista, mutta välillä myös koti-illat vie voiton! Superpaljon onnea opiskelupaikasta, nähdään syksyllä!

Hei, mä oon Tuulia, kakkosvuoden vakalainen. Olen ihminen, toteemieläimeni on manaatti ja henkinen energiani muistuttaa isoa sylikoiraa, joka ei käsitä kokoansa.

Morjees nääs! Mä oon Tyyne ja syksyllä alkaa mun kolmas opiskeluvuosi. Oon syntyperäinen tamperelainen ja täällä asunut melkein koko ikäni. Oon toista vuotta mukana ITUn hallituksessa ja tää on myös toinen vuosi tuutorina. Täällä jo syksyä odotellaan, nähdään elokuussa <3

Moro ja onnea opiskelupaikasta. Mä oon Vilma 21v. ja syksyllä alottelen kolmannen vuoden opintoja. Oon kotosin täältä Tampereen seudulta Nokialta. Opintojen ohella tykkään viettää aikaa ystävien kanssa ja katsella sarjoja. Innolla odotan syksyä ja uusien fuksien tapaamista!

Moronmoron! Onnittelut koulupaikasta ja mahtavaa et valitsitte Tampereen opiskelukaupungiksi, täälä on ihmisen hyvä olla! 

Mun nimi on Viveka, täytän (tällä kirjoitus hetkellä) 26 vuotta, jaaaa syksyllä lähtee toinen vuosi käyntiin tässä koulussa! (EKA VUOSI TUUTORINA!!!) Pelaaminen ja hassuttelu on hauskinta huvia mulle, tästä varmaan tunnistatte meikäläisen.

Tehään kimpassa teidän fuksiviikoista unohtumattomia! Nähään pian!

Heippa, mä oon Elina ja kotoisin oon Kankaanpäästä. Syksyllä alotan neljännen opiskeluvuoden kandin viimeistelyn ja maisteriopintojen alottamisen parissa. Tuutorihommissa oon kolmatta kertaa ja tänä syksynä ekaa kertaa maisterituutorina. Vapaa-ajalla tykkään pitää sarjamaratoneja, etsiä uusia lenkkipolkuja ja kierrellä kirppareilla. Innolla jo ootan syksyä ja sitä että päästään tutustumaan! Nähään siis elokuussa!

Moikka! Oon Reetta ja oon kotoisin Valkeakoskelta. Syksyllä alotan neljännen opiskeluvuoden sekä kolmannen vuoden tuutorina. Kaks aiempaa vuotta oon toiminut meiän ainejärjestössä tuutorivastaavana ja siinä ohessa tuutorina, tulevana syksynä tuun puuhasteleen etenkin maisterituutoroinnin parissa. Fuksivuodesta saakka oon pyörinyt mukana järjestötoiminnassa ja hallitushommissa, ja niiden parista mut voikin löytää myös tulevana syksynä. Nähdään syksyllä!

Heips! Oon Henna-Riikka eli Henttu. Alunperin oon Jyväskylästä mutta Tampereen katuja on tullu tallattua nyt jo viisi vuotta. Alotan syksyllä neljännen opiskeluvuoden ja kolmannen kierroksen tuutorina. Vapaa-ajalla mut löytää joko kavereiden kanssa hengailemasta tai kotisohvan nurkasta käsityöprojekti tai switch-ohjaimet käsissä.
En malta oottaa et päästään starttaamaan fuksihulinoita! Syksyllä nähdään!

Moro! Mä oon Rosa, kuudennetta vuottaan ITUssa aloitteleva maisteriopiskelija. Lähellä sydäntä mulle on erityisesti tuutorointi, ja oon tänä vuonna viidettä vuotta tuutoroinnissa mukana. Tuutoroinnin ulkopuolella kiinnostaa kuntosali (eritoten PENKKIpunnertaminen, rääh) ja muu hyvinvointihömpötys sekä kirppistely ja käsityöt. Musta saa siis seuraa lenkille, salille tai vaikka kirppiskierrokselle!

Tuutorihommien lisäksi oon meidän tiedekuntajärjestön, Kasvo ry:n, viestintävastaava.

Onnea opiskelupaikasta ja hyvistä elämänvalinnoista: olethan just valinnut ihanan alan ja ainejärjestön. Lämpimästi tervetuloa Tampereen yliopistoon ja Ituun! Nähdään syksyllä <3