Tuutorit 2023

Moikka moi ja HURJASTI onnea sulle koulupaikasta sekä tervetuloa meidän ITUlaisten joukkoon! Täällä teitä odottelee Tatu, toinen ITUn tuutorivastaavista. Mulla on takana yksi opiskeluvuosi ITUssa ja tuutorivastaavana toimin ensimmäistä vuotta. Mä oon kotoisin metsän keskeltä Nivalasta, Pohjois-Pohjanmaalta, mutta oon aina tuntenut kuuluvani kaupunkiin  ja Tampere on toiminut paikkana paremmin kuin hyvin❤️ Mä oon todella vauhdikas persoona ja tuutte huomaamaan, että mut joko näkee tai kuulee jo kaukaa! 

Odottelen jo innolla sun tapaamista ja meidän huikee tuutoriporukka pitää huolen siitä, että sun fuksisyksy sujuu kuin rasvattu. Nyt kuitenkin rentoudu, sillä syksyllä mennään ja kovaa! Nähdään elokuussa! ❤️

Moikka ja onnea uudesta opiskelupaikasta! <3 Mun nimeni on Kristiina ja oon toinen tämän vuoden tuutorivastaavista. Olen 26-vuotias kotoisin porista, mutta muutin viime syksynä Tampereelle opiskelujen perässä. Aloitan siis toista opiskeluvuotta. Luonteeltani olen aika äänekäs ja menevä persoona, mutta osaan myös hyvin kuunnella ja auttaa yritän parhaani mukaan. Vapaa-aika kuluu kavereiden kanssa, salilla käydessä (jos sinne jaksaa raahautua) ja opiskelijatapahtumissa pyörimisessä. Odotan innolla fuksisyksyä ja toivottavasti saadaan luotua teille yhtä ihana alotus mitä itselläkin oli!! 


Moro uusi fuksi! Mahtavaa, et oot tullut just ITUlle! Mä oon Nelli M., joulukuus 21v ja syksyl kolmannen vuoden opiskelija. Oon kotosin tosta vierestä eli Lempäälästä (Niilo22 luvattu maa) ja Tampereella (Hervannassa) oon asunut kohta kaks vuotta. Tässä opiskelujen ohella oon full time dog mom Tuomo-cockerille (kuvassa) ja viihdyn tallilla. Mä oon hirveen hauska, aika sosiaalinen ja opiskelijaelämässä semi meneväinen, joten fuksisyksynä päästään varmasti yhdessä puuhaileen kaikkee superkivaa! Näkyillään :) 

Moikka! Ihan ekana haluaisin sanoa, et onnee opiskelupaikasta ja tervetuloa ITUUN! Mä oon Aino, 21 v ja muutin viime syksynä tänne Tampereelle opiskelemaan Jyväskylästä. Vapaa-ajalla mä tykkään käydä kiipeilemässä ja jonkun verran salillakin ja kotona viihdyn myös paljon kissan kanssa sohvalla sarjoja katellen. Oon myös Sisu-kissan kanssa ja ilman aktiivinen ulkoilijoita. Tykkään myös olla sosiaalinen ja nähä kavereita, joten fuksisyksyä odotan innolla! Omassa fuksisyksyssä oli parasta monipuoliset ja menevät tapahtumat ja uudet ihanat ihmiset. Pidetään kiva syksy yhessä! <3

Moikka ja paljon onnea sulle uudesta opiskelupaikasta! Mä oon Lotta ja oon 22-vuotias. Muutin Tampereelle kaks vuotta sitten opiskelujen perässä ja sitä ennen oon asunut koko elämäni pääkaupunkiseudulla. Syksyllä alkaa jo mun kolmas opiskeluvuosi ja toinen vuosi tuutorina! 

Toimin tällä hallituskaudella myös toista kertaa ITUn hallituksessa. Oon meijän kestävän kehityksen vastaava, sekä alumni- ja työelämävastaava.

Muhun voi törmätä melkeen missä vaan opiskelijatapahtumassa ja vapaa-ajalla tykkään eniten viettää aikaa kavereiden kanssa! Sen lisäks käyn salilla, seuraan jääkiekkoo ja tykkään pelata lautapelejä.

Syksyllä nähdään! <3

Hellou ja onnitelut koulupaikasta! Mä oon Peppi 23 v. Tampereelta kotosin oleva tokan vuoden opiskelija. Vapaa-aikani kuluu hyvin vahvasti ruokaa tehdessä ja leipoessa, mutta myös rakastan tanssimista, leffoi sekä lukemista (joskin jääny vähän vähäseks täs koulun ohes😅). 

Jos multa kysytään niin oot kyl valinnu ihan huikeen alan ja paikan opiskella. Jos sulla tulee ihan mitä tahansa kysyttävää tai tekee mieli vaan jutella, niin mulle voi aina tulla puhumaan. Ihanaa nähdä syksyllä ja en malta odottaa, että päästään tutustumaan!

Hello hello hello! Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa itulaisten kirjavaan joukkoon! 

Mä olen Ilta ja aloitan nyt toisen vuoden opinnot varhaiskasvatuksessa. Toimin ainejärjestömme hallituksessa ensimmäistä kautta viestintä- ja yritysyhteistyövastaavana. Mun naamaan voikin sitten törmätä ITUn Tiktokissa, tapahtumissa kuvaamassa ja lähettelen jäsenistölle viikkokirjeitä taas syksyllä maanantaisin.

Harrastan lavarunoutta ja aina välillä esiinnyn ITUn tapahtumissa. Minut voikin bongata monenmoisista tapahtumista pyörimästä.

Ihanaa kun oot valinnut just tän alan ja ITUn! En malta päästä tapaamaan teitä kaikkia! 

See you soon! <3

Moro! Superisti onnea just sulle koulupaikasta 🙂

 Mun nimi on Viivi ja kesällä täytän 20 vuotta. Kotosin oon Pirkkalasta tosta Tampereen naapurikunnasta ja alotan syksyllä mun toisen vuoden opinnot. Tampere on kaupunkina ihan tosi ihana, ja vaikka oon täällä päin pyöriny koko elämäni, niin nyt korkeakouluopiskelijana oon oppinut rakastamaan tätä kaupunkia entistä enemmän.  Vapaa-ajalla mää tykkään hengailla läheisten kanssa ja tehä kaikkee hassunhauskaa 😄 Tykkään jutella paljon ja erilaisista aiheista, joten vedä hihasta jos mikään mietityttää tai kaipaat muuten vaan juttuseuraa, autan tosi mielelläni.  Oon ihan täpinöissäni syksystä ja teidän uusien fuksien tapaamisesta ja tuutorina olemisesta. Lupaan tehä itse kaikkeni sen eteen, että teidän fuksivuodesta tulee paras mahollinen. 

Syksyllä tavataan!❤️

Hei vaan ja isosti onnea opiskelupaikasta!

Mä oon Tuulia, kolmannen vuoden opiskelija ja aika isosti täpinöissäni tulevasta fuksisyksystä. 

Opiskeluiden alku voi olla osalle tosi jännää, se ei haittaa ja osalle voi olla tosi selkeätä, ja sekään ei haittaa. Oli ne fiilikset mitä tahansa, me ITU:n tuutorit ollaan teidän matkassa mukana, jeesamassa ja tukemassa.

Mua saa nykäistä hihasta mistä tahansa syystä vaan, mikään kysymys ei ole turha tai mikään fiilis väärä. On hyvin mahdollista, että oon itekin paininut samojen asioiden kanssa, joten kokemuspohjaa saattaa olla.

Vielä kerran onnea, ja elokuussa nähdään!

Moro! Mä oon Iina, 20-vuotta ja alotan nyt syksyllä kolmannen opiskeluvuoden. Oon kotosin Ylöjärveltä, välissä asuin Seinäjoella ja opiskelujen myötä muutin Tampereelle. Vapaa-ajalla mä tykkään elää aktiivista opiskelijaelämää, käydä tapahtumissa ja nähdä kavereita. Sen lisäks partio on harrastus, joka vie viikoista vähän aikaa. Omassa fuksivuodessa parasta oli uudet kaverit ja kaikki tapahtumat. Ootan innolla syksyä ja teidän kaikkien näkemistä!

Moikka uusi ITUn fuksi ja super paljon onnea opiskelupaikasta ❤️ !! Mä oon Venla, oon alun perin Tuusulasta kotoisin ja 21-vuotias. Alottelen nyt tokan vuoden opinnot ja ekaa vuotta tuutorina. Ootan innolla fuksisyksyä ja sen tuomia menoja ja meininkejä. Muhun voit törmätä lähestulkoon jokaisesta tapahtumista, jota Tampereelta ja sen ulkopuolelta löytyy ja meno ja huvi on tällöin taattua 😄. Nähdään syksyllä ja tehdään yhdessä ikimuistoinen fuksisyksy just sulle! PS. viime vuoden superfuksina multa saa tulla milloin vain kyselemään apua niin fuksipassiin kuin kaikkeen muuhunkin liittyen 😉

'Moi sinä ihana fuksi!!! Oikein paljon onnea opiskelupaikasta, superia et oot päässyt opiskelemaan näin hienoa alaa. <3

Mä oon Elina (one of many tässä porukassa!!!!) ja syksyllä aloittelen toista vuotta vakalaisena. Elokuussa juhlin mun 23-vuotissynttäreitä!! Vapaa-aikani vietän läheisten, musiikin ja lautapelailun parissa ja mulla on kaks kattia (joista toisen voit havaita kuvassa _törkeästi_ päikkäreiltä herätettynä). Mut tunnistat vihreitä haalareita somistavasta pinkistä lahkeesta. Nykäise hihasta tai haalarin lahkeesta matalalla (olemattomalla) kynnyksellä, autan ihan tosi mielellään mieltä askartavissa asioissa. Nähdään fuksihulinoissa <3' 

Hei uusi itulainen! <3 Mun nimi on Mari, 22 vee. Aloitan syksyllä 4. opiskeluvuoteni ja maisterivaiheen. Oon kotoisin Etelä-Pohjanmaalta Kauhajoelta. Vapaa-ajalla nautiskelen opiskelijaelämän rinnalla urheilusta, netflixistä ja ystävieni seurasta. :) 

Tuutorina toimin nyt kolmatta kertaa. Tarkoittaen että oon tällaisen esittelytekstin kirjoittanut jo muutaman kerran aikaisemmin mutta aina tää tuntuu yhtä vaikeelta.. Mutta hei, tutustutaan paremmin sitten kasvotusten!

Paljon onnea opiskelupaikasta, syksyllä nähdään :3 

Moikku! 

Oon Anni, kohta toisen vuoden opiskelija. Kotosin Luvian pienestä tuppukylästä, mutta muutin muutama vuosi sitten Tampereelle kesätöiden perässä. Pois en lähtis, Tampere best ❤️

Vapaa-aikani menee crossfitissa, koiranäyttelyissä tai ulkomaan matkoista haaveillen. Oon myös aina ollut töissä opiskeluiden ohella, mihin vapaa-aikaa kuluu myös kiitettävästi. 

Isot onnet uudesta opiskelupaikasta uudet fuksit! Tehdään ensi lukuvuodesta huikee, nähdään pian!

Moikka! Oon Tyyne ja syksyllä alotan neljännen opiskeluvuoteni. Oon kolmatta kertaa tuutorina ja toimin myös kolmatta vuotta ITUn hallituksessa. Syksyllä nähdään!

Helouu, ja hirmuisesti onnea uudesta opiskelupaikasta! 😍

Mä oon Elina, ja syksyllä alkaa mun toinen opiskeluvuosi. Ikää mittarista löytyypi 24 vuotta, ja kotosin oon alunperin Savon mualta Varkaudesta, mutta muutaman mutkan kautta oon täällä Tampereella parisen vuotta enemmän ja vähemmän asustellut. Ja ehottomasti kyllä viihtyny!

Matkustelu on lähellä sydäntä sen mahdollistuessa, muutoin vapaa-ajalla käyn salilla sekä vietän aikaa läheisten kanssa. 

Opiskelijaelämä on parasta bestiä, en malta oottaa fuksiviikkoja ja syksyä teiän uusien fuksien kanssa, nähhään siis elokuussa!! <3

Moikkuu ja onnea opiskelupaikasta ihana uusi fuksi <3 Mä oon Aada, 21-vuotias ja syksyllä alotan mun kolmannen opiskeluvuoden (ja toisen kauden sinkkuklubin puheenjohtajana, tervetuloa mukaan :)). Musta saat ihan varmasti seuraa shoppailureissulle Kalevarrismaan, mihin tahansa urheilukatsomoon tai vaikka hiihtolenkille. Paitsi että jos tarviit jeesiä haalarimerkkien ompelussa niin siihen musta ei oo apua; opin vasta pari kuukautta sitten että ne merkit pitää päätellä, oon aina vaan ihmetelly että miks mulla irtoaa noin viis merkkiä per tapahtuma… Mutta hei, oon viihtynyt Tampereella opintojen parissa tosi hyvin, toivon että säkin viihdyt, täällä on ihanaa!

Moikka!  

Mä oon Maiju ja aloitan syksyllä kolmannen vuoden opinnot. Olen kotoisin täältä Tampereelta, joten tämä rakas kaupunki on sillä lailla suhteellisen tuttu paikka. Toimin nyt toista kertaa tuutorina ja onkin ihanaa päästä taas osallistumaan fuksihulinoihin teidän kanssa! 

Aika mitä en kuluta sohvalla maaten puhelimen kanssa (lue opiskellen), käytän sitten ainejärjestötoiminnassa. Tänä vuonna pyörinkin ITUn, tiedekuntajärjestö Kasvon ja TASOTAn (Tampereen talvipäiväyhdistys) hallituksissa vähän erilaisissa pesteissä, eli hommaa riittää. Etteköhän te näistäkin pääse kuulemaan syksyn aikana enemmän. 

 Syksyllä nähdään!   

Moikka ja onnea opiskelupaikasta! 

Mun nimi on Nelli ja syksyllä lähtee käyntiin mun toinen opiskeluvuosi. Ikää löytyy pian 24 vuotta ja kotoisin oon Toijalasta. Tampereella oon koko ikäni pyöriny, mutta asunut vasta 3 vuotta.

Kavereiden kanssa hengailu ja reissaaminen on lähellä sydäntä! Oma fuksivuosi oli tosi jees ja toivon, että teiänkin ekasta vuodesta tulee paras!😍

Moikka! Mä oon Fanni, höpsön hauska ja rempsee, sekä sosiaalinen tapaus. Pääsin vasta useamman vuoden hakemisen jälkeen opiskelemaan, joten multa löytyy kokemusta vaikka mistä. Multa saa tulla kyselemään mitä vaan, ja jos (kun) en tiedä niin selvitetään yhdessä! Edustan sateenkaarivähemmistöä ylpeänä. Ihana nähdä teitä kaikkia syksyllä❤️

Moi ja sikana onnea uudesta opiskelupaikasta! Oon Eevi ja ikää mulla on kertynyt 21 vuotta. Oon kotoisin Haminasta, mut nykyään kyllä pidän Tamperetta omana kotikaupunkina <3 Mun lempparijuttuihin kuuluu kaverit, ruoka ja tykkään myös muun muassa maalailla. Viihdyn paremmin kuin hyvin myös kaikennäköisissä kissanristijäisissä ja juhlissa. Syksyllä alkaa mun toinen opiskeluvuosi eli omakin fuksisyksy on vielä suhteellisen tuoreessa muistissa. Sen takia haluan ja aion varmistaa, että myös teillä rakkaat uudet opiskelijat, on yhtä ikimuistoinen fuksisyksy kuin minulla oli. Nähdään syksyllä <3

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta! 

Oon Nella, pian 24-vuotias ja syksyllä aloitan toista opiskeluvuottani. 

Oon kotoisin Seinäjoelta ja oon muuttanut tänne Tampereelle vuosi sitten opintojen perässä.

Vapaa-ajalla tykkään käydä erilaisissa tapahtumissa, hengailla kavereiden kanssa ja urheilla. Myös musiikki, netflix ja rikospodcastit ovat lähellä sydäntäni.

Toimin ekaa kertaa tuutorina ja odotan innolla syksyä sekä tulevia fuksitapahtumia, joissa päästään tutustumaan ja pitämään hauskaa yhdessä!

Lämpimästi tervetuloa Tampereen yliopistoon ja Ituun! Nähdään syksyllä <3

Moi! Mä oon Elina ja yksi kolmesta maisterituutorista. Vapaa-ajalla kiertelen kirppiksiä, pelaan pakohuonepelejä ja etsin uusia lenkkipolkuja. Syksyllä aloitan viidennen opiskeluvuoden ja oon neljättä kertaa tuutorina, toista kertaa maisterituutorina. Viime syksynä pääsin jo kehittämään maisterituutorointia ja sitä pääsen jatkaan jälleen, joten jos sulla on joku idea, mitä me tuutorit voitaisiin järjestää, niin olis huippua kuulla sun idea! Innolla odotan, että päästään tutustumaan syksyllä! 

Heips! Mä oon Henna-Riikka eli Henttu. Nyt starttaa mun viides opiskeluvuosi ja neljäs kierros tuutorina, tokaa kertaa maisterituutorin roolissa. Kuulun myös meidän ainejärjestön hallitukseen, jossa toimin yhtenä vapaa-aikavastaavana, eli järkkään erilaisia tapahtumia, liikuntajuttuja ja excuja. Vapaa-ajalla tykkään hengailla kavereiden kaa, tehdä käsitöitä, pelata ja kattoo sarjoja. Tällä hetkellä mun telkkarin näytöllä pyörii ties kuinka monetta kertaa Moderni perhe, se vaan toimii. Tän kesän projektina mulla on vähentää ruutu-aikaa ja lukee mahdollisimman monta kirjaa. Syksyllä saapi sit kysellä, et miten suju! Tervetuloa ITUun, nähdään syksyllä <3 

Heipsan! Oon Reetta ja kotoisin oon Valkeakoskelta. Syksyllä aloitan ITUssa mun viidennen opiskeluvuoden ja samalla neljännen vuoden tuutorina. Tuutoroinnin lisäksi oon opiskeluideni aikana kerennyt järjestöhommissa olemaan mukana fuksivuodesta alkaen. Tällä hetkellä oon mukana ITUn, meidän tiedekuntajärjestön Kasvon sekä Talvipäivät vuonna 2024 järjestävän TASOTAn hallituksissa. Opiskeluvuosien aikana kantava teema on olleet päiväunet ja melko varmasti tulen niitä myös tulevana lukuvuonna nukkumaan. Päiväunien lisäksi oon suuri suklaan ystävä, usein kauppalistalta löytyy motisuklaa ja motisuklaan ilosanomaa oon parhaani mukaan myös jakanut eteenpäin. Syksy ei muuten kuulu mun lempparivuodenaikoihin, mutta fuksiviikot on osoittautuneet varsin mukaviks joka vuosi. Nähtäillään siis syksyllä!